כאבים באזור הצלע הרביעית

דיון מתוך פורום  כאב

30/12/2014 | 18:56 | מאת: דן

שלום רב.מזה שש או שבע שנים אני סובל מכאב באזור הצלע ממש מתחת לבית השחי. הכאב עשוי להופיע במאמץ אבל גם שאני נח (בלילה) יש תקופות שהוא פחות מטריד ואפילו נעלם קצת ויש תקופות שהוא ממש מציק. כשזה פרץ טיפלו בי בזריקות קורטיזון שלא עזרו ובדיקור שגם לא הועיל ממש. במיפוי שעשו לי בסוף 2008 נכתב - "רגישות קוסטו-כונדראלית ואינטר- קוסטאלית קלה משמאל" - מיפוי -קליטה נקודית בצלע הרביעית. לאחרונה התחלתי לעבור טיפול אולטרסאונד אצל פיזיותרפיסט שעובר על כל האזור. הייתי אצל אורתופד שהפנה אותי לכירורג שהחזיר אותי לאורתופד. קצת נמאס לי מהתיזוז ומהכאב (תחושת צביטה/שריפה פנימית כזאת). במהלך השנים שללתי בעיית לב ועשיתי בזמנו גם צינתור וירטואלי לב (וריאות). מה זה יכול להיות והאם אני עובר את הטיפול הנכון? משהו נדלק שם ולא נכבה. המליצו לי על מרפאת כאב.תודה מראש

31/12/2014 | 13:16 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. חשוב להצטייד בכל המסמכים הרפואיים הנמצאים ברשותך. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב