טיפול בכאב

דיון מתוך פורום  כאב

27/12/2014 | 16:00 | מאת: ישראל

אני בן 50 וסובל מס' שנים מכאב בברכיים על רקע OA בשנתיים האחרונות מטופל בטרגין 30מ"ג פעמיים ביום,טרמדקס 200 OD פעם ביום ואוקסיקוד 10מ"ל עד 5 פעמים ביום. ממתין לניתוח TKR. כרגע לאור המינון הגבוה של אוקסיקודון משרד הבריאות הגביל את המינון ל-100 מ"ל ליום בלבד והמשמעות היא פחות תרופה ויותר סבל. האם במקרה שלי לא ניתן לאשר לי קנביס רפואי עד לאחר הניתוח והשיקום ומה עלי לעשות כדי לקדם את נושא הקנביס או אישור להגדלת מינון האוקסיקודון.

28/12/2014 | 09:41 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב כזה יש להתייעץ עם הרופא האורתופד על הקדמת התור לניתוח. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב