כאבי אוזניים איומים

דיון מתוך פורום  כאב

02/12/2014 | 11:57 | מאת: עדי

שלום רב, בעיה שקיימת שנים ולאחרונה עברה לתדירות על בסיס יומיומי. כאשר אני שוכבת על הצד במהלך השינה, אני קמה באמצע הלילה עם כאבי אוזניים איומים. הכאב קיים בעיקר בתנוך האוזן (בשתי האוזניים. תלוי על איזה צד אני שוכבת). כאשר אני מרימה את הראש מהכרית, הכאב מתעצם ועל מנת להפסיק אותו אני נמנעת מלהרים את הראש מהכרית. יש לציין שהבעיה היא רק בעת שכיבה ממושכת על אחת מהאוזניים. במהלך היום אין זכר לדבר. ליעוצכם, אודה.

10/12/2014 | 23:59 | מאת: אורחת

יתכן שיש לך עודף ליחה במערכת אף אוזן גרון שנודדת בלילה לאוזן שעליה את ישנה. תבדקי אם זה מאלרגיה או מהתקררויות. (בין הטיפולים האלטרנטיבים האפשריים, יש טיפול של נרות הופי לאוזניים).

11/12/2014 | 10:02 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על פי התאור לא ניתן להגיע לאבחנה. יש להיבדק על ידי רופא אף אוזן וגרון. יתכן שהבעיה נעוצה באזניים, אבל יתכן גם שהבעיה במעברים בין האף לאוזן. בברכה, ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב