זריקה L5-S1 תחת שיקוף

דיון מתוך פורום  כאב

13/11/2014 | 11:05 | מאת: יאיר

ד"ר שלום רב! חייל בן 21, עברתי שלשום זריקת סטרואיד + חומר הרדמה בבי"ח איכילוב, עקב כאבי גב תחתון עם כאב שורף שמקרין לחלק האחורי של שוק שמאל ומגביל אותי כמעט בכל פעילות. הזריקה עצמה היתה מלווה בכאב הכי חזק שאי פעם חוויתי בחיי, חוויה לא נעימה בכלל! כיום אני מרגיש שיפור משמעותי מבחינת תפקוד, יש כאב רק לאחר ישיבה ממושכת או מאמץ (שירותים, תנוחות מסויימות). הרופא זימן אותי לזריקה נוספת בעוד כחודש ללא פירוט נוסף, בהיותי במצב שוק לאחר הכאב של ההזרקה גם לא שאלתי, מהי סיבת הזריקה השניה?

שלום רב, ככל הנראה זה המשך הטיפול שמציע הרופא בכאבים מהם אתה סובל. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב