כאבי צוואר וכתף וזרוע יד ימין

דיון מתוך פורום  כאב

16/10/2014 | 11:22 | מאת: רן

שלום רב. אני סובל מכאבי צוואר מזה כשנתיים , לאחרונה קיבלתי זריקת טטנוס בכתף יד ימין , עבר קרוב לחודשיים וחצי ועדיין יש לי כאבים איומים בכל זרוע ימין עד הכתף וגם בצוואר ובפלג הגב התחתון. אני פשוט סובל , ביצעתי מס' בדיקות רב הכולל בדיקת עצבים בשתי הזרועות ולא נימצא דבר. מה עליי לעשות ? בברכה

19/10/2014 | 11:15 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ להיבדק על ידי רופא נוירולוג, לבצע בדיקות עזר על פי המלצתו ולהגיע עם כל התוצאות למרפאת כאב. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב