כאב בצוואר וכתף אחרי תאונה

דיון מתוך פורום  כאב

10/10/2014 | 12:59 | מאת: סיגל

הייתי מעורבת בתאונה בה רכב נכנס בי מאחור. כ-10 שעות אחרי התאונה התחלתי להרגיש כאב באזור הצוואר ואזור שמתחת לכתף שמאל,וכאב בעת נשימה באזור צלע שמאל. במשך הזמן שעבר מרגע התאונה ועד להתגברות הכאב הכל היה רגיל, הלכתי לעבודה , נהגתי ברכב, עשיתי קניות 100% שיגרה. אחרי שהכאב התגבר ואקמול לא עזר, וכל תנוחה לא הקלה פניתי לטיפול רפואי במוקד פרטי כ36 שעות אחרי, נתנו לי שני כדורים התחלתי להרגיש מטושטשת, הכאב פחת אך לא נעלם. לא הייתה בדיקה פיזית של האזור הגב והכתף ולא של אזור הצלע, כן בוצע רנטגן -תקין. בדיעבד התברר לי שנתנו לי כדור הרגעה (לא ברור איזה, בפעם הראשונה בחיי-גיל 43) ואיבופן, חזרתי הביתה עם הכאב ועם טשטוש משמעותי. עברו שעות מאז אני עדיין מרגישה טשטוש וחוסר יציבות מתן שתן מוגבר מאוד, וגם הכאב עדיין קיים, מידי פעם אני מרגישה טיקים באזור הצוואר והתחושה ביד שמאל אינה אותה תחושה כמו בימין. רק עכשו אני מסתכלת בסיכום רפואי שנראה מעט מוזר (לא בדקו אותי) מצויין לב- קצב תקין, אין איוושות וזה תמוה למיטב ידיעתי קיימת איוושה שאובחנה כבר לפני שנים . בדרך כלל בריאה, לא נוטלת תרופות בכלל. תודה. האם עלי לפנות לבדיקה רפואי נוספת או שהדבר יעבור לבד? כיצד להקל על הכאב חימום או קירור האזור?

14/10/2014 | 13:19 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בשלב זה אני ממליץ לפנות לרופא המשפחה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב