כאבים שטחיים

דיון מתוך פורום  כאב

20/08/2014 | 21:57 | מאת: ירדן

שלום רב רופאים יקרים, מאתמול הופיעו לי כאבים שטחיים (שמזכירים כאב חבלה) בחלק השמאלי התחתון של הבטן, אבל שוב הכאב הוא לא מבפנים הבטן אלא הוא שטחי (זו ההרגשה)... לא מופיעים שום סימנים או אדימות במקום, והכאב מופיע איך ורק שאני נוגע באיזור... הכאב הוא שוב שטחי ברמה שאני צובט את העור בחלק התחתון הזה של הבטן ואני מרגיש את הכאב שמגיע מהעור ולא מאיברים פנימיים... לא קיבלתי חבלה כמו שזכור לי באיזור הזה של הבטן... מה הדבר הזה?

25/08/2014 | 09:24 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ניתן להגיע לאבחנה על פי התיאור בלבד ללא בדיקה רפואית. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב