המון בחילות וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  כאב

24/07/2014 | 00:21 | מאת: אנונימי

שלום אני נער,ויש לי בחילות קשות בשבועיים האחרונים. בחילות מציקות,לא של להקיא (למרות שהיום כמעט והרגשתי שאני מקיא) בחילות לא נעימות וגם כאבי בטן פעם ב... ויש לי גם הרבה פעמים ריח רע מהפה ואין לי מושג למה כי אני תמיד מצחצח שיניים וכל זה. אני הייתי לפני שלושה חודשים במיון בעקבות כאבי בטן ממש חזקים עד רמות גבוהות. עשו לי בדיקות דם ובדקו שאין לי כל מיני סוגי מחלות חס ושלום. התוצאות יצאו טובות תודה לאל אבל מכאבי בטן,בחילות אני סובל כבר שנה-שנתיים ככה (ריח רע מהפה התחיל לי בזמן האחרון) ואני חושב שיש לי בעיות של גזים חריפים (אמרו לי שכנראה שזה אכן גזים חריפים או שיש לי קיבה רגיזה) וגם אני הולך לישון נורא מאוחר (בגלל החופש) ואמרו לי שזה גם גורם לבחילות. מה אפשר לעשות? אני כבר עם תחושות ממש מציקות בזמן האחרון ובשבוע האחרון בכלל אני עם בחילות בלי הפסקה וריח רע מהפה (בעיקר בלילה) מה זה יכול להיות ואיך להפסיק את זה????

28/07/2014 | 11:20 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על פי התאור מדובר במחלה במערכת העיכול. אני ממליץ לפנות לרופא משפחה ולשקול יעוץ גסטרואנטרולוג. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב