כאבים חזקים ברגליים

דיון מתוך פורום  כאב

15/07/2014 | 11:40 | מאת: אוסנת

שלום רב, אבי בן 83, סובל מכאבי רגליים קשים, קשה לו לעמוד וללכת במיוחד לקום מישיבה. המצב התדרדר בחצי השנה האחרונה והחליט לשבת כי כך הכי נוח לו. רציתי לשאול לאיזה רופא אפשר לפנות בכדי לבדוק האם בעיות בברך או בכלי דם, והאם יש איזה ניתוח שיכול לעזור לו? תודה.

20/07/2014 | 12:05 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אכן קודם כל יש לשלול בעיה אורתופדית ובעיה בכלי דם. לכן, יש לפנות לרופא אורתופד ולכירורג כלי דם. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב