תוצאות בדיקת MRI בטן

דיון מתוך פורום  כאב

09/07/2014 | 09:09 | מאת: שמחה

שלום רב, ב-2008 עברתי סיבוך של ERCP עקב אבן זעירה בכיס מרה עברתי כ-10 ניתוחים הייתי בטיפול נמרץ ובבית לוינשטיין, זה על קצה המזלג זה היה חמור מאוד לפני שנתיים עברתי ניתוח נוסף של POVH, בשנה האחרונה יש לי כאבים חזקים ביותר בבטן ניתן לי MRI בטן וביצעו לי רק בטן עליונה אחרי מלחמות ניתן לי גם MRI בטן תחתונה קיבלתי את התוצאה ולהלן הממצאים מודגם פס בעל סיגנאל נמוך בערכי T2W מתמשך בדופן בטן ימנית תחתונ לפלנק ימני צמוד לקולון ימני ואפילו לקוטב תחתון של כליה ימנית עם רושם למשיכה ככל הנראה פס פיברוטי שלפוחית שתן בקיבולת חלקית בלבד כליות ללא הדרונפרוזיס דו"צ מבקשת דחוף את תשובתכם אני ממש מטפסת על הקירות מרוב כאב, ואם יש רופא מומחה להפנות אותי אליו. תודה

09/07/2014 | 12:22 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ לפנות לכירורג ובמידה שהכאבים הם חזקים, יש לעשות זאת ללא דיחוי. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

09/07/2014 | 13:10 | מאת: ******

אני מרגישה שנקרעת לי הבטן מרוב כאב, זה כשנה שאני מתחננת ל-MRI עד שנתנו לי הכאבים הולכים ומתחזקים. מה הוא הטיפול במקרה זה

מנהלי פורום כאב