כאבי תופת לאחר בדיקת mri

דיון מתוך פורום  כאב

16/06/2014 | 11:54 | מאת: רוחלה

לפני כשלושה שבועות ביצע בעלי בדיקת mri על מנת לברר כאבים בכתף שמאל .כבר בבוקר למחרת הבדיקה התחילו כאבים עזים בכתף שמאל בצהריים היינו כבר במיון ,בבלינסון שם נאמר שיש ריכוז של חומר ניגוד וזה אמור להתפזר זה יקח זמן גם שלושה שבועות מאז בעלי עם כאבי תופת מטופל בתרופות אנטידלקתיות ובפרקוסט והתחיל אתמול פיזיותרפיה ואין שום שיפור אפילו לא קל מה עושים כמה זמן הדבר יכול לקחת ? הוא לא יכול לעבוד ולא לתפקד ביד שמאל תודה מראש

18/06/2014 | 08:58 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אכן, לפעמים בבדיקת MRI של הכתף מזריקים חומר ניגוד לתוך מפרק הכתף. כאבים בעקבות ההזרקה לא אמורים להימשך זמן רב. אני ממליץ לפנות לאורתופד לבדיקה חוזרת. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב