פיענוח CT

דיון מתוך פורום  כאב

08/06/2014 | 11:51 | מאת: זיוה

C2-C3 - היצרות המרווח - בלט גרמי ניכר לאחור היפרטרופיה של הפאצטות היצרות התעלה ומוצא השורשים C4-C5 - כנ"ל C5-C6 -כנ"ל -+ לחץ על השק ומוצא השורשים. C6-C7 - כנ"ל שינויים ניווניים בחוליה גבית עליונה. L1-L2 - היצרות המרווח נזק דיסקוגני עם ואקום + בלט דיסק עם לחץ ניכר על השק היצרות התעלה ומוצא שורשים. L3-L4 - כנ"ל. L4-L5 - כנ"ל בגובה L5-SI - היצרות המרווח - נזק דיסקוגני עם ואקום. יש לו כאבים חזקים (חשמל) ונופלים דברים מהידיים.

12/06/2014 | 08:39 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ לפנות לרופא אורתופד המטפל בבעיות עמוד שדרה או רופא נוירוכירורג שתחום עיסוקו הוא מחלות עמוד שדרה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב