התכווצויות בלילה מהברך ומטה

דיון מתוך פורום  כאב

04/06/2014 | 10:30 | מאת: עדנה

שלום. בת 74 פחות או יותר בריאה. אינני לוקחת סטטינים כבר יותר מחצי שנה כי אין צורך. לאחרונה כל לילה יש לי התכווצויות מהברך ולמטה ועלי לזרוק כאילו את הרגליים - הדבר מונע ממני במשך שעות שינה. הרופאה אמרה לי לקחת במשך חדשיים כדור בערבanti leg cramps ואכן כמה לילות זה בהחלט עזר. שאלתי האם יש לזה תופאות לוואי או נזק אחר אם לוקחים אותם במשך תקופה כזו ארוכה? ובכלל יש לכם המלצה אחרת? תודה עדנה

05/06/2014 | 18:33 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, השאלה אינה במסגרת הפורום. מציע להתייעץ עם הרופאה שהמליצה על הטיפול. בברכה, דר ליאו

מנהלי פורום כאב