כאב בטן כבר מעל חודש וחצי

דיון מתוך פורום  כאב

29/05/2014 | 22:09 | מאת: מודאג מאוד!

שלום רב, יש לי כבר מעל חודש וחצי כאבים בבטן הכאב הוא יותר כאב מציק, מאשר "סבל" אני כן הולך לעבודה עם זה, כן אוכל, (אולם פחות-ירדתי במשקל מעט) היציאות שלי הפכו למוזרות - פעם הייתי נכנס לשירותים פעם ביום- היום מעל 3-4 פעמים כאשר לפעמים משלשל ולפעמים לא. לפעמים בלילות אני מתעורר מהכאב ומשש מתקשה להירדם. הכאב הוא בבטן העליונה יותר, וזה פשוט מציק ומדאיג עשיתי בדיקות דם אולם לא חזרו אלי עם תשובה עד כמה זה יכול להיות חמור ומה היית ממליץ לי לעשות? הרבה תודה!

05/06/2014 | 18:57 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ישנן מספר מחלות היכולות להיות סיבה לתופעה זו. יש להיבדק על ידי רופא ולבצע בדיקות עזר שהרופא אמור להחליט על ביצוען. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב