בלט דיסק מותני ובורסיטיס היפ

דיון מתוך פורום  כאב

02/12/2012 | 09:48 | מאת: דנה

כבר 3 חודשים סובלת מכאבים עזים בגב וברגל עם הקרנה . עברתי לפני חודש זריקת קורטיזון תחת שיקוף ומאז יש תחושה של החמרה במצב עד כדי כך שאני לא יכולה לעמוד על הרגל. רופא הפנה אותי לטיפול בגלי רדיו (תחת שיקוף) האם זה יכול לעזור לי ? אני חוששת מאוד ומתלבטת האם לקבל טיפול זה .והאם גלי הרדיו יכולים לפתור את הכאבים בבורסיטיס ?

שלום רב, לא ציינת באיזה מקום הבורסיטיס. בכל אופן, בדרך כלל הטיפול המקובל הוא תרופות לא סטרואידליות נוגדות דלקת, במידה ואין התוויות נגד. קשה לענות על שאלתך האם טיפול בגלי רדיו יעזור לך, בלי לראות צילומי CT וללא בדיקה גופנית. בנוגע לחששותיך, אני ממליצה לנהל שיחה עם הרופא המטפל בך בנושא זה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

30/06/2013 | 13:49 | מאת: שוש

אודה לך אם תעבירי לי מידע לגבי הטיפול שסייע לך היות ואני סובלת גם מנימול וכאב ברגל.בצילום CT נאמר שיש בלט ופריצה של 4-5 עשיתי פיזיוטרפיה 15 טיפולים ולא עזר, 10 טיפולי כירופרקטיקה ודיקור כ-4 טיפולים כמו כן זריקה אחת במרפאת כאב.אני בסיפור הזה כ-4 חודשים והכאב עדיין לא מרפה.כרגע הוצע לי לפנות להומאופט... האם זה מומלץ? בתודה שוש

מנהלי פורום כאב