כאבים מעל מותן ימין

דיון מתוך פורום  כאב

02/11/2011 | 02:56 | מאת: אפרת

היי! יש לי כאבים בצד ימין מעל המותן כבר, אפשר לומר כמה שנים. זה התחיל בטירונות ונמשך עד היום וכבר השתחררתי מהצבא לפני שנתיים. הכאבים לא משפיעים על התפקןד היומיומי שלי ולא פוגעים לי באורח החיים התקין אך מציקים לי מאוד!. בתחילה חשבו שזה אבנים בכליות אך הבדיקות היו תקינות, גם בדיקות דם שעשיתי היו תקינות וגם אולטסאונד ורנטגן יצאו תקינים. הלכתי לכירופרקט מספר פעמים אבל לאחר שהכאב לא עבר או הוקל הוא אמר לי שהוא לא יכול לעזור לי ושחבל על הכסף אז הפסקתי. ניסיתי לראות אם יש מצבים מסויימים שהכאב מתגבר אבל אין משהו ספציפ,י אולי כשאני שוכבת בתנוחה מסויימת שמפעילה איזשהו לחץ על המקום, אבל חוצמזה הכאב בא והולך בתדירויות משתנות. רופא אחד אמר לי שאולי זה איזשהוא עצב שנפגע. אני אשמח לכל חוות דעת אני מאוד רוצה להפטר מהכרב הזה שהולך איתי כבר כמה שנים. תודה מראש!

02/11/2011 | 09:13 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על מנת להמליץ על טיפול יש צורך לאבחן את הבעיה. ניתן לעשות כך באמצעות בדיקה רפואית ועיון בתוצאות בדיקות עזר. ממליץ לפנות למרפאת כאב. יש להביא לבדיקה את כל המסמכים הרפואיים הנמצאים ברשותך. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב