איך מונעים כאב לאחר ניתוח הוצאת רחם כתוצאה מהמהטומ

דיון מתוך פורום  כאב

26/10/2011 | 17:30 | מאת: המטומא

אחרי ניתוח כריתת רחם ואבחון סרטן שחלה ורירית רחם אני מחלימה מהניתוח עברו 3 שבועות ויש לי כאב נוראי שמלווה בעצבנות בלתי נסבלת כתוצאה מקרישי דם או שקוראים לזה המהטומא אני לקחתי כדורי הרגעה וגם 2 כדורי אופטלגין ובקושי שורדת מזה הכאב מתחיל בצורה מתונה אך מלווה בעצבנות נוראית לאחר מכו מתגבר עד שאי אפשר לנשום, והעצבנות נוראית זה נוצר בגב ימין בתחתית כאלו במעים באולטרסאונד אובחן שזה המטומות מההההההההההה בבבקשה הטיפול המתאים לעינין זה כמה זמן עד שזה יעבור אני מודה מראש

שלום רב, לא ציינת באיזה הרדמה בוצע הניתוח. בכל אופן, אני ממליצה להיבדק על ידי הרופא הגניקולוג שביצע את הניתוח. הוא יוכל להפנות אותך לרופא במרפאת כאב שימליץ על טיפול מתאים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב