כאבים ללא פיתרון

דיון מתוך פורום  כאב

27/04/2011 | 11:54 | מאת: מנסה לעזור

שלום רב בעלה של חברה טובה בן 64 אדם מאוד שמן לאחרונה השמין עקב זה שהוא לא זז סובל מלחץ דם סכרת פריצת דיסק ולמברגו הוא מתלונן על כאבים מאוד חזקים ברגלים עד כדיי כך שהוא כבר לא יכול ללכת ניסו טיפול אלטרנטיבי טיפול תרופתי פיזיוטרפיה ואפילו זריקת אפידורל בחדר ניתוח המשפחה כולה נמצת במתחים כעסים וחוסר אונים רופאים פרטיים ואף אחד לא מוצא את הסיבה לכאב ולא את הטיפול המתאים והכי מרגיז שהוא יושב ונותן הוראות כיוון שהוא לא יכול לזוז האם בדיקת MRI תוכל להבהיר את מהות הכאב? אשמח אם תוכלו לעזור

שלום רב, בדיקה גופנית ו- CT עמוד שדרה יסייעו באבחון ובבנית תוכנית טיפולית. במקרים מסויימים, יש צורך בביצוע MRI עמוד שדרה. על נחיצות הבדיקה יחליט הרופא המטפל. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב