כאבים ביד ובאצבעות

דיון מתוך פורום  כאב

14/08/2010 | 11:51 | מאת: ניצה

יש לי כאבים חוזרים ביד שמאל ובאצבעות מסוימות ביד שמאל וגם ביד ימין. כאבי האצבעות גם הם חוזרים ונשנים. בנוסף לכאבי האצבעות אתמול גם ממש כאבה לי יד שמאל. כאב שהוביל לאצבעות. האם תוכל לכוון אותי למה כאב זה קשור???

14/08/2010 | 15:33 | מאת: ד"ר סילביו בריל

ניצה שלום, במקרה של כאב ידיים שקורנים לאצבעות צריך לבדוק האם המקור הוא עמוד השדרה הצווארי.בין הבדיקות הראשוניות צריך לבצע CT של ע"ש צווארי. בברכה ד"ר סילביו בריל המרכז הארצי לרפואת כאב קביעת תורים: 077-7779222

מנהלי פורום כאב