תחושת אי נוחות וכאב בחזה

דיון מתוך פורום  כאב

01/12/2020 | 22:41 | מאת: חייל 20

היי, לפני שבוע התחיל לי מין אי נוחות באיזור החזה בצד שמאל. כמובן שלא התמהמהתי וישר הלכתי לבדוק מה זה. בהתחלה הייתי בטרם שם עשו לי אקג ובדיקת דם. הכל יצא תקין. באותו הלילה היו לי כאבים יותר חזקים ונסעתי למיון שם עשו לי בדיקות יותר מקיפות. אקג, בדיקות דם, צילום חזה, ואולטראסאונד על הלב. וגם הכל יצא תקין ולא ראו אף בעיה. האי נוחות הזו עדיין ממשיכה ואני באמת לא יודע מה לעשות ולמי לפנות. אולי זה בגלל שאני לחוץ יותר מדי שזה משהו בלב? אני חייב לדעת לפחות בכיוון של מה המניע לכאבים. יש לי כאבים גם בשכמות ובאיזור של הלב אבל בגב. תודה לעונים.

03/12/2020 | 14:38 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במצב כזה צריך להמשיך מעקב אצל רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב