כאבי גב תחתון מקרינים לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

22/06/2020 | 13:06 | מאת: דודו

אחרי ניתוח גב כושל. עדיין כאבי גב תחתון מקרינים לרגל שמאל. במרפאת כאב קיבלתי זריקה לשריר הפריפורמיס, זריקה תחת ct לשורש s1 שהרדימה רק לכמה שעות את ציר הכאב. מה ניתן עוד לעשות במסגרת מרפאת כאב כדי לשכך את הכאב?

שלום רב, הטיפולים המומלצים בדרך כלל הם טיפול בגלי רדיו ולשקול אופציה להשתלת אלקטרודות. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

09/07/2020 | 15:58 | מאת: דודו

ד"ר לקר תודה על תשובתך. האם טיפול בגלי רדיו תלוי בהצלחת הזריקה האפידורלית או שאין קשר בין הדברים ?

מנהלי פורום כאב