כאבים באזור שכם שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

20/05/2020 | 14:33 | מאת: חיים

בן 38 סכרתי 20 שנה לא מעשן לא שותה A1C 7.2. בחודש האחרון יש לי כאב במיוחד כשאני מתקופף באזור השכם בצד שמאל הכאב הוא עמום מאוד כשאני לא מתקופף אבל כאשני מתקוףף ההכאב הוא יחסית חד וממוקד מה זה יכול להיות? עשיתי תרגילים לשחרור השרירים באזור זה מסא'ז וזה לא עובר מה עלי לעשות הכאב מציק לי ודי חזק,מה זה יכול להיות? מצורף תמונה איזורי הכאב האזור העגול זה הכאב הממוקד האזור המאורך הכאב החלש יותר שגם כואב. תודה מראש.

20/05/2020 | 15:10 | מאת: חיים

בנוסף כאשר אני שואף אוויר האזור מתעורר לכאב.

24/05/2020 | 10:56 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במצב של כאבים באזור בית החזה מצד שמאל יש צורך בבדיקה רפואית ובהתאם, להחליט על ביצוע בדיקות עזר. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב