כאב חריג בבדיקת דם- מה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  כאב

25/02/2020 | 10:56 | מאת: ג

שלום, יש לי שאלה קצת מוזרה אבל אני די נואשת למצוא את הפתרון אז מקווה שאולי אצליח כאן. מזה שנים שאני עוברת בדיקת דם ומאז ומתמיד זה עבר מבלי שהייתי מרגישה משהו. הבדיקה הייתה מסתיימת מבלי שהייתי מודעת שהיא בכלל התחילה. פשוט לא הרגשתי כלום. לפני מס' חודשים נשלחתי שוב לבדיקת דם (במקום הקבוע שלי ואצל אותה האחות) אלא שהפעם משהו השתנה. הרגשתי את כל הבדיקה עצמה וזה היה כרוך בכאב שנמשך גם 3 ימים אחרי הבדיקה. לפני כשבוע שוב נשלחתי לבדיקת דם. הלכתי הפעם למקום אחר ושוב זה קרה. יכולתי להרגיש הכל. את הצינור בוריד וכל מלימטר שהוא זז, את הזרימה של הדם וכל החלפת מבחנה. מדובר בכאבי תופת ברמה חריגה (ממש הרגשתי שאני קרובה להתעלף מרב כאב). זה גם לא שיש לי סף כאב נמוך, להיפך. אין לי מושג מה השתנה ומה גורם לזה. אני יודעת שלא אוכלת להתמודד פעם נוספת עם זה ואשמח לדעת אם יש משהו שיכול לגרום לזה. תודה

12/03/2020 | 12:26 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ברור מה סוג הכאבים. האם מדובר בכאב באזור הדקירה. אני ממליץ להראות לרופא את מקומות הדקירה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב