כאבים בבטן בצד ימין למעלה ובחזה באמצע

דיון מתוך פורום  כאב

06/01/2020 | 21:15 | מאת: אילי

שלום רב, אני סובלת כשנה מכאבים בצד הבטן מימין למעלה ובחזה באמצע. כאבים חזקים ועמומים. גם כשאני יוצאת לנשום אוויר בחוץ, הכאב לא עוזב אותי. עשיתי אולטרה סאונד ו c.t. ללא ממצאים. ביקשתי MRI והרופא סירב. נתן לי לעשות שוב צילומים. התור ארוך והכאבים לא מרפים. אני לא יודעת מה לעשות. מה זה יכול להיות? מה עלי לעשות? מחכה לתשובה, תודה רבה!

09/01/2020 | 08:45 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בבית החזה נמצאים הרבה אברי גוף. לא ניתן באמצעות האינטרנט לאבחן זאת. אני ממליץ על המשך מעקב אצל רופא והמשך ברור באמצעות בדיקות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב