כאבים בצד ימין של המותן

דיון מתוך פורום  כאב

27/10/2019 | 00:11 | מאת: אודליה

ערב טוב, אני סובלת כבר כמה חודשים טובים בצד ימין של הבטן והגב עשיתי בדיקות דם בדיקות שתן סי טי בטן, סי טי גב תחתון והכל תקין אבל הכאבים לא פוסקים (יום אחד לא כואב לי ויום אחד לא מפסיק) תודוח של שריפה בגב לפעמים צרבת מדהו שלא היה לי לפעמים בחילות. אני כבר לא יודעת מה לעדות עם הכאב שלא עוזב (בעוד שבועיים אני צריכה לעשות גסטרו קלונסקופיה) אבל אני מאוד מודאגת. מה זה יכול להיות הכאב הזה .,?

27/10/2019 | 10:20 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אכן יכולות להיות סיבות שונות. לא ניתן להגיע לאבחנה ללא בדיקה רפואית ועיון בתוצאות בדיקות העזר. צריך להמשיך במעקב וביצוע בדיקות נוספות כפי שתוכנן. חשוב להבין סוג הכאב, למשל, כאבים שמקורם במערכת השתן. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב