אלקטרודה תת עורית לרצועת ברך

דיון מתוך פורום  כאב

25/10/2019 | 17:17 | מאת: תלי

יש לי קרע מלא ברצועת ברך ימין לא מעוניין בניתוח ולא במשכך כאבים אך חווה כאבים עזים יש אפשרות להשתלה תת עורית בברך של טנס להקלה על העצב? או אלקטרודה יעילה אחרת.

שלום רב, כדי לדעת אם יש צורך בהשתלת אלקטרודה לאזור שציינת, צריך להיבדק על ידי רופא כאב ויתכן שיהיה צורך בבדיקות נוספות כדי לדעת איזה עצב אחראי על העברת הכאב. לאחר מכן, לשקול אופציה לטיפול בגרייה חשמלית של העצב הפריפרי. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב