ניתוח אסאוסקופיה במפרק הלסת. שלושה שבועות לאחר הניתוח.

דיון מתוך פורום  כאב

12/10/2019 | 11:05 | מאת: עמית

אני אחרי ניתוח במפרק הלסת. סובלת עדיין מכאבים בכל הצד שבו עשו את הניתוח. כאבים שונים, עדיין קושי בפתיחת הפה, אבל ההקרנה חזקה לאוזניים והראש. שום משכך לא עוזר. לאחר כמה זמן אמור הניתוח להשפיע?? והאם יש מצב שהניתוח לא הצליח. בניתוח שלי הדיסק זז קדימה וגם נדבק. אז בלייזר הפרידו אותו ושטפו כמובן את המקום עם סטרואידים.

15/10/2019 | 12:35 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במקרה זה אני ממליץ להתייעץ עם המנתח. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב