כאב בטן כרוני כל התוצאות תקינות

דיון מתוך פורום  כאב

10/10/2019 | 00:30 | מאת: אבי

היי לא בטוח מה נותר לי עוד לעשות ואשמח לרעיונות כי כרגע אני כבר לא מסוגל לחיות עם הכאב אני סובל מכאב כרוני כמו דקירה כל הזמן ללא הפסקה בצד שמאל של הבטן הכאב לפעמים למטה באזור האגן לפעמים למעלה בצלעות אבל הוא כל הזמן שם לפעמים גם מרגיש שהוא מקרין לגב בישיבה הכאב מתגבר אבל גם בעמידה ובשכיבה עדיין כואב - הכאב באמת ללא הפסקה ככה כבר מתחילת אוגוסט עשיתי בדיקות דם ושתן, ואולטרסאונד פעמיים יצאו תקין וגם גסטרו mre ct והכל תקין ניסו להביא לי כמה דברים נגד כאבים וזה לא מקל על הכאב יש לי גם ביטוח פרטי ואני מרגיש שזה לא עוזר כי כרגע לא יכול לחיות את החיים זה פוגע לי בתפקוד בעבודה בהכל מה עוד נותר לעשות? איזה בדיקות לנסות לקבל? עם מי לנסות לדבר? אשמח לכל עצה

10/10/2019 | 08:10 | מאת: אבי

תיקון, הכאבים בצד ימין

10/10/2019 | 09:08 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבים מסוג זה הם קודם כל בתחום של כירורגיה וגסטרואנטרולוגיה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

18/11/2022 | 19:37 | מאת: נדב

אבי מה המייל/טלפון שלך? יש לי דברים דומים

מנהלי פורום כאב