כאבים בכף רגל ימין מיום חמישי !

דיון מתוך פורום  כאב

15/09/2019 | 20:59 | מאת: קרוליין

רציתי יש לי בעיה בגב עכשיו שמקרינה לי לרגל ימין עכשיו אני ממשיכה בטיפולי פיזיטרופיה כמו שהרופא אורטפד שבדק אותי לפני שבוע היה לי טיפול והמטפל אמר להגיע עוד שלושה שבועות ביום חמישי האחרון בערב חטפתי כאבים בכף רגל ואני לא יודעת מה לעשות המטפל אמר שיש שיפור אדיר ועכשיו צצו לי כאבים בכף רגל אני לא יודעת אבל בררתי ויכול להיות שזה ממחזור יש קשר ? כשאני קמה מהמיטה יש לי כאבים

15/09/2019 | 21:03 | מאת: קרוליין

לשאול האם יש קשר למחזור או שזה קשור לבעיות הגב שממנה אני סובלת ?

18/09/2019 | 12:08 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, סבירות נמוכה שזה קשור למחזור. ככל הנראה הבעיה היא בעצבים שמעצבבים את הרגל. יש להיבדק על ידי רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב