כאב בפצע פתוח

דיון מתוך פורום  כאב

06/09/2019 | 11:09 | מאת: א

יש לי סיפור ארוך.. אבל אני מקצרת.. בינואר האחרון עברתי ניתוח פילונידלי. הפצע עדיין פתוח. הייתי עם וואק, סילברסל ואוקטנילין והפצע השתפר מעט. חבישות יומיומיות אצל אחות. התעייפתי לטפל והחלטתי להשאיר את הפצע פתוח. הוא לא מזוהם. 3 ימים לא חבשתי אצל אחות ומאתמול התחלתי להרגיש קצת כאבים.. הפצע הוא 3.5 אורך 1.5 רוחב ו 0.5 עומק (בסנטימטרים). אודה לעצות בעניין הכאבים בהליכה/ישיבה.. תודה

09/09/2019 | 10:32 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במידה שמופיעים כאבים באזור הניתוח שלא היו קודם לכן, יש להתייעץ בהקדם עם המנתח. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב