כאב מתחת לחזה בצד ימין

דיון מתוך פורום  כאב

02/08/2019 | 21:48 | מאת: אלמונית

ד״ר שלום, בשבוע 22.נבריאה בד״כ. לשם התמונה המלאה והזהירות אציין כי, התחלתי לפני כ3 שבועות טיפול בלוסטרל בשל חרדות בהריון. לאחרונה מדי פעם חווה התקף של כאב מתחת לחזה בצד ימין (ממש קצת מתחת לשד ימין), לעיתים גם מרגיש כאילו מקרין לגב. היום הכאב היה ממש חד וכואב באפיזודות, כולל בשכיבה. עם זאת, בשכיבה ברגע שעברתי משכיבה על צד שמאל לשכיבה על הגב, הכאב עבר. אני חושבת שהכאב מחמיר עם עמידה בעיקר, האפיזודה הכואבת התרחשה בזמן הליכה בסופר. מתלבטת האם הכאב יכול להיות קשור להריון או לא ולמי כדאי לפנות ואילו בדיקות לעשות.

04/08/2019 | 10:25 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, עם כאב כמו שתיארת במהלך הריון יש להיבדק על ידי רופא משפחה וגניקולוג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

04/08/2019 | 10:33 | מאת: אלמונית

שבוע שעבר נבדקתי על ידי רופא נשים ומהלך ההריון תקין לגמרי. היום מבצעת סקירה מורחבת. קבעתי תור לרופא משפחה למחר. ייתכן ועסקינן בכאב שרירים או כתופעת לוואי עקב נטילת תרופת לוסטרל? שכאמור נוטלת מזה 3 שבועות.

מנהלי פורום כאב