כאבים קשים ברום הבטן בושט שמקרין לגב

דיון מתוך פורום  כאב

07/07/2019 | 14:27 | מאת: קלרה

שלום דר יש לי כאבים חזקים בקיבה ברום הבטן בושט שמקרין לגב סותרי חומצה לא עוזרים יש לחץ מוגבר לושט העליונה מה ניתן לעשות אקמול לא עוזר טראמאדול חונק אותי ואופטלגין גםרם לי לעילפון הסבל רב מאד מה ניתן לקחת לא אופיאט שלא יגרום לעצירות יש לי גם פיברומיטלגיה וניורופטיה וקשיי הליכה בזמם האחרון האם קנאביס רפואי יכול לעזור לכאבים החזקים!

07/07/2019 | 15:49 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, השאלה היא לא במסגרת הפורום. יש להמשיך טיפול על ידי גסטרואנטרולוג ובמקרה של כאבים עזים, על ידי כירורג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב