בעיה מוזרה - כאב בעור שמחבר את האוזן ללחי.

דיון מתוך פורום  כאב

19/05/2019 | 15:05 | מאת: יעל

שלום, לפני כשבוע היה לי כאב במגע בעור שמחבר את האוזן ללחי. זה היה כאב צורב ועז כמו סיכות , כאב עצבי.. ממש במגע קל בלחי ליד האוזן. ואז היה הופך עמום. אגב אם מושכים את תנוך האוזן זה לא כואב. לא ראיתי נפיחות או אדמומיות גם לא מאחורי האוזן. כעת פחות כואב כשנוגעים רק אם לוחצים אבל יש הרגשה של גולה.בתוך העור. לעומת האוזן השניה שאין כלום. מה זה? האם ללכת לרופא?

21/05/2019 | 16:20 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, על פי התיאור לא ניתן להבין איך זה נראה. במידה שלא עובר, ממליץ להראות לרופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב