כאב באזור השכמה השמאלית

דיון מתוך פורום  כאב

13/03/2019 | 14:12 | מאת: שוש

בת 20. לפני שבוע התחיל לי כאב שמזכיר כווית שמש (רגישות למגע כנגד בד, תחושת שריפה כללית ואי נוחות למשך כל שעות היום) באזור השכמה השמאלית. הכאב הופיע ללא סיבה ועל העור אין שום סימן שיכול לרמוז על מקור הבעיה. לאיזה רופא לגשת? האם הבעיה יכולה להיות נוירולוגית אם היא ממוקדת אך ורק באזור השכמה השמאלית ?

17/03/2019 | 13:19 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני ממליץ להתחיל בירור אצל רופא משפחה כדי להבין מה מקום הכאב במדויק ובאיזה מצב הוא מופיע. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב