כאבים בצוואר ובשכמות - טרפז ימני

דיון מתוך פורום  כאב

03/12/2018 | 09:21 | מאת: יובל

שלום, בת 24, אני כבר שלושה שבועות סובלת מכאבים בצוואר ובשכמות שמקרין ליד ימין ומטה בגב.רופא ראשון שהייתי אצלו הביא לי ברקסין בטענה שיש לי דלקת בשריר - לא עזר בכלל ורק החמיר. הייתי אצל רופא משפחה נוסף ואורטופד-טוענים שלפעמים לוקח לה זמן לעבור. רנטגן תקין( לא צריך סיטי? ) עשיתי בדיקת דם, המונוצי׳טים שלי גבוהים. קיבלתי מוסקול שעוזר לי לכאב , יום אחד לא לקחתי אותו או שתפקדי באופן רגיל ( בישלתי ) ואני שוב סובלת מכאב. אני חוששת שמדובר במשהו אחר שעושה אותי בגילי הצעיר כל כך רגישה לכלום. האם יש משהו בחשש שלי ? אשמח לעזרה

03/12/2018 | 17:08 | מאת: יובל

.

שלום רב, ממליצה לחזור לרופא המטפל לביצוע בדיקת דם חוזרת ולבצע CT עמוד שדרה צווארי. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב