הורדת פרקוסט מינון נכון

דיון מתוך פורום  כאב

09/06/2018 | 11:15 | מאת: ארז

שלום דר אישתי סובלת מכאב ראש כרוני מקבלת פרקוסט 20 מג . 4 פעמיים ביום לאחרונה קיבלנו אישור לקנאביס רפואי והתחילה איתו. שאלתי היא כזאת הינו אצל הרופא והוא אמר לה להתחיל להוריד כדור בשבוע היא מפחדת מזה איך מקובל להוריד את הפרקוסט בהדרגה. היא רוצה להוריד כדור בשבועיים .. האם זה בסדר לפי דעתכם או משהו אחר תודה רבה

20/06/2018 | 08:40 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, יש חשיבות בגמילה מפרקוסט. הקצב יכול להיות איטי או מהיר יותר על פי הופעת הכאבים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב