השפעת תרופה בוטרנס 5

דיון מתוך פורום  כאב

20/02/2018 | 19:18 | מאת: שירה

נתנו לאמא שלי מדבקות בוטרנס 5 לכאבים , שהיה קרוב לשבוע הוצאנו עשה המון תופעות לוואי כמו : עצירות , שינה מרובה , כל הזמן שוכבת , מדמיינת כל מיני דברים ועדיין לא חזרה לעצמה עברו כמעט 3 ימים , יותר מתקשרת אבל עדיין כל הזמן במיטה והרבה ישנונות השאלה האם הגיוני שעדיין אין שיפור גדול רק קטן ואם זה הגיוני תוך כמה זמן המצב צריך לחזור לקדמותו?

שלום רב, בדרך כלל, אחרי הורדת מדבקה הסימנים נעלמים תוך 12-24 שעות. במידה שזה נמשך 3 ימים, יש לפנות לרופא המשפחה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב