צריבה בעור של פי הטבעת ובוולווה

דיון מתוך פורום  כאב

24/11/2017 | 15:44 | מאת: יהודית

סובלת מצריבה בעור של פי הטבעת למעלה משנה מקרים לוולווה שום משחה לא עוזרת האם ע"י בחדוד העצה ניתן לעזור לי ברפואת כאב?

שלום רב, יש לבצע בירור מקיף של רופא אורולוג, רופא נשים, פרוקטולוג ונוירולוג על מנת לשלול בעיות בפי הטבעת או בעיות גניקולוגיות. בנוסף יש לבצע בדיקת CT עמוד שדרה גב תחתון. אם במסגרת הבירור לא נמצא הגורם לבעיה, יש להגיע עם כל המסמכים הרלוונטיים ותוצאות הבדיקות, לבדיקת רופא כאב במרפאת כאב, שם ניתן יהיה לעזור. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב