כאבים לא ברורים בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  כאב

29/10/2017 | 11:39 | מאת: חיים

שלום לפני כשלוש שנים התחיל לי כאב קל בברך, וגם לאחרי בירורים רבים לא הצליחו להגיד לי מה זה. מכיוון שהכאבים קלים, ובאים לידי ביטוי רק במאמץ והנעת הברך (כמו נסיעה באופניים) - אז אני פשוט נמנע מדברים מכאיבים, וכך זה לא מפריע לי., אבל לפני כ-8 חודשים התחילו לי גם כאבים בפרק כף היד, ובהמשך זה עבר לברך היד ושרירי הזרועות. אמנם לא מדובר על כאבים חזקים אבל זה כאב קל ומציק, וזה מקשה עלי מאוד להקליד ולהתעסק עם המחשב (העבודה שלי היא במחשב). רציתי לברר מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות? [אציין גם, לא יודע אם זה קשור, שאני סובל גם קצת מעייפות בתקופה האחרונה, בעיקר בשעות הבוקר, ומשתפר בצהריים]. תודה רבה מראש!

29/10/2017 | 11:51 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מומלץ להתחיל בבדיקת רופא משפחה וביצוע בדיקות דם ועל פי התוצאות להחליט על המשך הברור. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב