אני סובל מכאבים עזים בראש,החזה,הרגליים והידיים.

דיון מתוך פורום  כאב

06/10/2017 | 13:39 | מאת: המיד

הכאבים אצלי הולכים ומחרפים. איך אפשר להגיש בקשה שהרופא מקופת חולים יגיע אליי הביתה באופן קבוע ולא להיפך? קשה לי להגיע עד לרופא של קופת החולים. אני צריך הזרקה של טרמדול לווריד,יש לי המרשם,אין מי שיזריק את זה לווריד שלי. הפיברומאלגיה הזה גומר איתי....

15/10/2017 | 13:42 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, יש לבדוק לגבי סידור זה בקופה אליה אתה שייך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

15/10/2017 | 14:24 | מאת: המיד

תודה לך על התייחסות.

15/10/2017 | 14:49 | מאת: המיד

אני מת מתהלך,ישן עם כאבים,גם מלא כאבים,אוכל עם ייסורים. כאב שלא נגמר,משתק אותי לחלוטין. חיי על טרמידקס שגם בקושי עוזר. ניסיתי הכל,קלוניקס,וויפאקס,סימבלטה,ליריקה,אוקסיקונטין,מורפים. שיאצו,רפסולוגיה,דיקור סיני. כלום לא עוזר. חיי,כאב 24/7 שפשוט משתק אותי. בקושי היום יצאתי מהבית,מסתובב עם כאביי תופת כבר 10 ש נ י ם. לך ת ס ב י ר לאנשים שכואב לך. אנשים מסתכלים עליי,חושבים שאני "אריה". אומרים לי,"אתה בחור צעיר". לך תסביר להם שכואב לי!אני לא מתפקד!אין לי חיים! רוב הזמן אני מרותק למיטה מהכאב. הדבר היחיד שכמעט הפסיק הכאב היה העבודה שמצאתי בטור מורה מחליף. אהבתי העבודה הזאת,מורה. הייתי פותר תרגילים במתמטיקה על הלוח והתלמידים היו בוהים ולא מבינים איך... זה נתן לי עליונות,כוח וזה עשה לי טוב מאוד. התלמידים רחשו לי כבוד,ראו בי,הרועה הצואן",הרגשה היית נהדרת. לצערי,נחום ראש עיריית רעננה לשעבר מנהל בית הספר,השש שנתי עין גדי פיטר אותי. וגם רץ אץ למשטרת היהודים המושחתת ואמר "הוא שקרן,נוכל". במה שיקרתי?במה אני נוכל? אני אדם עם נכות רפואית שנסק כבר ל68%,מלא כאב במדינת היהודים שמחפש עבודה. והנה שוב אני עם חבריי הטוב,כאב שפשוט אוהב אותי כל כך שלא עוזב אותי לרגע. אולי אני אנסה למצוא עבודה אחרת בהוראה. אולי מורה מחליף לעברית במגזר הערבי/בדואי. אם יהיה לי הכוחות לחפש,הבעיה שהכאב הזה משתק אותי,לא מסוגל לזוז. כל תנועה זה כאבי תופת. הכי טוב בשבילי לחזור לאיראן,מקומי לא במדינת היהודים,אני לא אשרוד במדינה הזאת. אחוזי נכות הרפואית שלי נסקו כבר ל68%!כולי בן 36. צעירים בגילי,עובדים,מתפקדים לפחות 12 שעות ביממה. מה השלב הבא במדינת היהודים ? עליי לחזור בהקדם לאיראן!היהודים במדינה הזאת יגמרו אותי.מי שיכול לעזור לי לחזור למולדתי,אירן שיתברך.

מנהלי פורום כאב