עצב הפודנדלי תחושה של צריבה קבועה

דיון מתוך פורום  כאב

23/08/2017 | 15:26 | מאת: יאנה

אני ממש אובדת עצות ואודה לתשובתכם לאחר שחטפתי דלקת בשתן הופיעה לי צריבה באזור המפשעה - כרגע בכל חלק שמאל בעיקר שלא עוברת, לאחר שלל בדיקות של חיידק/פטרים ומחלות מין שכולם יצאו תקינות אובחנתי בכיווץ יתר שלוחץ על עצב הפודנדלי כנראה האם יש לכך בדיקה מדויקת? אני עושה פזיו רצפת אגן ומטופלת כרגע באלטרול 35 מ"ג אך אין שיפור במצבי האם יש טיפולים נוספים או בדיקותש ניתן לבצע?

07/09/2017 | 14:02 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ממליצה להיבדק על ידי רופא נוירולוג לצורך ביצוע אבחנה מדוייקת. שנית, לשנות את הטיפול התרופתי ניתן רק לאחר ביקור אצל הרופא ולא על גבי אתר אינטרנט. בנוסף, יתכן שלאחר הגעה לאבחנה ניתן יהיה לטפל באמצעות זריקות במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב