כאבי שיניים ופרקי לסת

דיון מתוך פורום  כאב

20/08/2017 | 21:57 | מאת: אלון

מי זה כשנה סובל מי כאבי שיניים ולסתות בעקבות כך נעקרו לי 2 שיניים בלסת תחתונה מי שמאל לאחר 10 ביקורים בפה ולסת איכלוב אובחנתי כסובל מי חריקת שיניים משתמש בסד רך מי זה כשנתיים בחודשים האחרונים החליפו לי לסד לילה קשיח ללא הטבה להפך כעת כאביי שיניים בלסת העליונה לאחר התעוררות בבוקר לא יודע מה לעשות מיואש מאוד משתמש בקלונקס 0.5 וגם לסירוגין אלטרולט 10 מילגרם ללא הטבה יש לציין שאני ישן כעת עם סד רך וקלונקס בלילה ללא כאבים עם ההתעוררות הכל מתעורר איתי תודה וסליחה על התלונה הארוכה

07/09/2017 | 14:09 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ההמלצות שלי הן: 1. לצורך אבחנה מדוייקת יש לבצע את הבדיקות הבאות: א. MRI של -TEMPORO MANDIBULAR JOINTS ב. MRI מוח - לשלול לחץ כלי דם על העצב החמישי ג. בדיקת רופא אף אוזן גרון בשאלת בעיה בסינוסים ד. בדיקת רופא נוירולוג 2. לאחר בדיקות אלו לקבוע תור למרפאת כאב אליה יש להגיע עם תוצאות כל הבדיקות. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב