כאב, גרד, נפיחות ושטף דם בציפורן בבוהן

דיון מתוך פורום  כאב

07/08/2017 | 14:19 | מאת: שירן מור

שלום, לפני שבוע בערך נעלתי לעבודה ל4 שעות בערך נעליים שמאוד לחצו עליי. בסוף העבודה סבלתי מכאבים עזים בבוהן רק ברגל שמאל וככל שעבר הזמן נוצר שטף דם בבוהן, הכאבים החמירו והבוהן הפכה מגרדת ונפוחה. הכאבים מאוד חזקים, והגרד מציק ומקשה עליי לתפקד. מה אפשר לעשות? אני ממש סובלת!

09/08/2017 | 10:56 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אם הכאבים בבוהן נמשכים יש להיבדק על ידי רופא אורתופד ולהחליט על צורך בצילום רנטגן. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב