כאבי בטן במשך שנתיים

דיון מתוך פורום  כאב

16/07/2017 | 21:48 | מאת: יניב

שלום שמי יניב ואני בן 36 מזה שנתיים אני סובל מכאבי בטן מהבוקר עד הלילה כל יום כל היום רק בעוצמות שונות כאבים באזור מרכז הבטן תחושה של שרירים נמתחים או נפיחות חזקה שמקרין לכיוון החזה הכאבים מלווים ברעש של גזים בבטן יחד עם זאת יש לי כאבים בבטן תחתונה תחושה של שריפה ודקירות גם במעיים וגם בכליות מיותר לציין שזה מלווה בחולשה וחוסר סבלנות עשיתי הרבה בדיקות וביקרתי אצל רופאים מומחים בתחום ולא מצאו שום פתרון לכאב אשמח לשמוע תגובות

16/07/2017 | 22:33 | מאת: יניב

רציתי להוסיף שבזמן עמידה ואו הליכה הכאב ממש מחמיר ומחליש אותי

23/07/2017 | 15:46 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, כאבי בטן מהווים מצב הדורש בדיקה רפואית (בכאבי בטן חזקים-בדיקה רפואית מיידית) וביצוע בדיקות עזר כמו אולטרה סאונד ו-CT. גם בדיקות דם חשובות לאבחנה. ללא אבחנה לא ניתן להמליץ על טיפול במצבים אלה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

23/07/2017 | 16:59 | מאת: יניב

שלום לך פרופסור עשיתי המון בדיקות כולל מה שרשמת ולא נמצא כלום חוץ מאשר חיידק הליקובקטור שהוא לא מה שגורם לכאבים ניסיתי גם טיפול פסיכיאטרי שגרם לכאבים להיתעצם רק

מנהלי פורום כאב