גירוי וכאב שלא עובר טיפול

דיון מתוך פורום  כאב

16/07/2017 | 21:17 | מאת: ארז

שלום דר אני סובלכבר 8 חודשיים הכול התחיל בדלקת בדרכי השתן עברתי אורולגים ורופאי עור כולם אומרים שהכול בסדר וזה אצלי בראש . יש לי גירוי ולםעמיים כאב בקצה הפין שלא מרפה ממני אני קיבלתי אלטרול 10ופרמיקסון מאחד האורולגים האמת היה לי שלוש חודשיים של קצת שקט ואז הכול חזר הרופא משפחה אמר לי לעלות מייד את האלטרולט ל25 . שאלתי מה אפשר לעשות ואיזה טיפול בשביל להיפטר מהדבר הזה יש איזה טיפול במרפאת כאב והאם שמעתם על דבר כזה גירוי וכאב בקצה הפין . תודה רבה . אני בן 44 נשוי + 3

שלום רב, אם נשללו דלקות בדרכי השתן על ידי אורולוג, ככל הנראה מדובר בכאב ממקור עצבי. אני ממליצה לפנות לטיפול במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב