כאבי טופט בצד שמאל- גב ומותן

דיון מתוך פורום  כאב

28/12/2016 | 10:59 | מאת: הילי

לפני כמה ימים סבלתי מכאבים עזים בצד שמאל בגב התחתון ובמותן –צד שמאל וכן בסרעפת הכאבים היו עזים ולא הרשגישו כמו גב טפוס- לא משנה התנוחה שהייתי זה המשיך לכאוב- עד כדי כך שכל נשימה התפתלתי מכאבים- אדוויל לא ממש עזר אחרי 3 ימים של כאבי טופש (שנרגעו קצת באמצע היום וחזרו פתאום בערב) היה לי שלשול ויציאות שגרמו לי לסחרחורות כאב עז בגב התחתון ובבטן התחתונה וכמעט התעלפות הלכתי לרופא משפחה שכבר פחות כאב לי –לאחר לקיחת שני אדוויל והרופא לא מצא שום דבר מיוחד- הוא כן אמר שנראה שיש לי חסמים בעורקים של הבטן והצוואר ושלח אותי למיליון בדיקות.. (בדיקות דם, דופלר, אולטרסאונד בטן וכו) יודעת שאולי לא קשור אבל אילו תוצאות שיצאו מחוץ לתחום- אשמח גם לשמוע חוות דעתך C-REACTIVE PROTEIN 0.66 (0-0.5) ESR 25 (0-13) תודה רבה, הילי

25/01/2017 | 14:29 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, תוצאות הבדיקות מצביעות על אפשרות של מחלת גוף כללית, יתכן דלקת כרונית. יש להמשיך במעקב אצל רופא המשפחה ולהשלים בדיקות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב