סרקוולXR לנער מתבגר

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/11/2011 | 19:42 | מאת: א.ב.ר

ד"ר שלום! האם הדור החדש יכול לגרום לתופעות של יובש קש ה בפה ,קושי בבליעה ,ונפיחות בשפתיים ואם כן כעבור כמה זמן התופעה חולפת אם בכלל ,לציין שהתלונה היא לאחר נטילה חד פעמית של 300 מ"ג.והאם להמשיך הטיפול או להפסיקו.תודה אב מודאג

01/12/2011 | 20:31 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אם יש תופעות כגון קושי בבליעה ונפיחות בשפתיים יש לפנות בהקדם לרופא (אפשר גם רופא משפחה) לשלילת תופעת לוואי אלרגית. במידה ואכן מדובר בתופעה אלרגית בד"כ יש להחליף את התרופה. בברכה, דר אהוד ססר

02/12/2011 | 17:25 | מאת: א.ב.ר

מנהל פורום סכיזופרניה