שמעתי בחדשות על תרופה חדשנית מאד

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

14/10/2011 | 11:45 | מאת: רונית

לטיפול בסכיזופרניה. דברו על תרופה שתעשה מהפכה של ממש,שלא היתה מוכרת עד היום.כך אמרו. אני נוטלת קספליון ונורא סובלת מתופעות לוואי קשות.עייפות בכל הגוף וגם לא מצליחה לישון רצוף יותר מכמה שעות בודדות.אני גם שמנתי מאד,ממש התנפחתי והייתי בחורה מאד רזה לפני הטיפול. הייתי רוצה לדעת עוד פרטים על הטיפול החדשני שמדברים עליו.

14/10/2011 | 19:03 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. ככל הידוע לי לא מגיעה תרופה מהפכנית בעתיד הקרוב. יש תרופות חדשות שיש להן יתרונות מסויימים (בעיקר בפרופיל של תופעות לוואי). מומלץ להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל. לגבי הקספליון - יש שרשורים רבים בעמוד זה שנותנים מידע נוסף, כגון פה: http://www.doctors.co.il/forum-4040/message-8542 בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה