סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/10/2011 | 22:46 | מאת: אודי

אני נוטל כדורים לפונקס וזו הטרופה היחידה הטובה לי לאחר נסיונות אולם ממתי שאני לוקח אותה יש לי טופעה שאין לי זרע אני נהנה ממין אבל אין לי זרע מה עושים תודה

14/10/2011 | 18:38 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. זו תופעה שקוראת לעתים נדירות שנגרמת בגלל הפעילות האנטיכולנירגית של הלפונקס (אותו מנגנון שגורם לתופעות של עצירות, יובש, חוסר הזעה, דופק גבוה ועוד). מה הפתרון? שאלה קשה. לא הייתי ממהר להחליף את הלפונקס או לשנות מינון מכיוון שלדבריך זו התרופה היחידה הטובה לך לאחר נסיונות רבים. כמו כן יש מקרים רבים שהפסיקו לפונקס - ואז היתה החמרה נפשית שהצריכה אשפוזים חוזרים - ולא תמיד היתה תגובה להחזרה של לפונקס. אז השורה התחתונה - אם אתה נהנה ממין ואין לך תכניות כעת להפוך לאב - לא נראה לי שכדאי לשנות משהו בטיפול. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אהוד ססר

14/10/2011 | 23:03 | מאת: אודי

תודה על תשובתך הבעייה שאני כן רוצה להתחתן ולהביא ילד יש משהו שאפשר אולי לעשות

מנהל פורום סכיזופרניה