הרופא שלי העביר אותי סוג תרופות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/10/2011 | 09:07 | מאת: אורית

התחלתי עם כדורי רספרדל,אחרי זה עברתי לזריקות קונסטה ועכשיו שוב מעבירים אותי לזריקה אחת לחודש בשם קספליון. אני רוצה לשאול אותך דוקטור,האם זה בסדר שכל הזמן מעבירים אותי טיפול? עכשיו יש לי גם בעיה חדשה עם הזריקה הזאת,אני מאד עייפה ומאד חלשה.עם זריקת קונסטה זה לא היה בכלל. מה יודעים על תופעות לוואי של קספליון? כמה זמן כבר משתמשים בה בעולם? איזה ניסיון יש עם הזריקה הזאת? האם העייפות והחולשה זה מהקספליון? אני מתעוררת בלילה המון פעמים ולא מצליחה להרדם חזרה ובמשך היום אני מותשת אפילו אם לא התאמצתי.למה זה קורה לי? חוץ מזה שתפוסה לי הלסת וקשה לי לחייך ולפעמים נתפסת לי גם הלשון וקשה לי לדבר.האם זה גם מהקספליון?

14/10/2011 | 14:32 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. ראי תשובה ב: http://www.doctors.co.il/forum-4040/message-8542#message-8542 בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה